Over Ons

 • Fusecon is in 1999 opgericht als een technisch dienstverlenings en verkoopbedrijf in Suriname.
 • Momenteel 40+ servicemonteurs in dienst voor onderhoud en nieuwbouw projecten.
 • Bezit een verkoopkantoor, distributiemagazijn en een compleet uitgeruste winkel.
 • Fusecon is lid van de Petroleum Equipment Institute (PEI).
 • Fusecon, voert projectontwerp, engineering, installatie en operationele services uit voor zijn klantenbestand.
  Hoewel downstream installatie en onderhoud de kernactiviteit van het bedrijf is, heeft het ook uitgebreide ervaring met milieusanering, brandstofbeheer en data-analyse.
 • Fusecon houdt zich ook bezig met projectontwerp, engineering en installatie in de eerste productiefasen van de olie-industrie, met name brandstofbeheer en data-analyse-activiteiten.
 • Fusecon is ook actief in de mijnbouw, namelijk mechanische en elektrotechniek, installaties en implementatie van brandstofbeheer systemen voor planning, routing en dispatching op realtime gebaseerde gegevens van de operationele status van de transportvloot.
 • De combinatie van management en technische expertise van Fusecon heeft een sterk bedrijfsmodel gecreëerd, dat in staat is internationale ervaring te gebruiken om lokaal talent te ontwikkelen en een sterk team op te bouwen voor de uitvoering van zijn projecten van wereldklasse. Door de Jaren heen heeft Fusecon het genoegen gehad om met grote bedrijven in de olie en mijnbouwindustrie samen te werken en/of individueel te dienen.
 • Onze zakelijke relaties geven ons toegang tot een breed scala aan lokale vertegenwoordigingen van grote fabrikanten van industriële apparatuur zoals Gilbarco Veeder-Root, Gasboy, Gorman-Rupp, NOV (National Oilwell Varco), Franklin Fueling Systems en meest recentelijk Fluke Instruments. In al deze gevallen hebben we regionale distributeursovereenkomsten waardoor we toegang hebben tot regelmatige trainingsprogramma’s en productgaranties kunnen verwerken. Het voorgaande is een vereiste om de productbetrouwbaarheid en een up-to-date certificering van onze technici op jaarbasis te garanderen. Onze technici zijn gecertificeerd en worden jaarlijks bijgeschoold.
 • ISO 9001: 2015 – gecertificeerd

Bedrijfshoogtepunten

Fusecon is opgericht als een technisch dienstverlenings en verkoopbedrijf in Suriname.

Eerste serviceovereenkomst met een groot lokaal brandstofleveringsbedrijf voor onderhoud en reparatie van winkel en terminalactiviteiten.

Regionale overeenkomsten voor levering, service en verkoop van tankstations met grote brandstofdistributeurs om meer dan 40 tankstations in het oostelijk Caribisch gebied te upgraden.
Het toepassingsgebied omvat vervanging van ondergrondse opslagtanks en installatie van elektronische tankbewakingssystemen.

Fusecon sluit een bevoorradingsovereenkomst met een groot mijnbouwbedrijf voor het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en andere aan de industrie gerelateerde veiligheidsmaterialen.

“Best install”

Fusecon ontvangt een prijs voor ‘Best install’ in de regio van de oliemaatschappij Chevron.

Fusecon ontmanteld verouderde petroleumopslaglokaties en behandeld aangetaste grond door middel van gronddecontaminatie en biosaneringstechnieken.

Fusecon zet een regionaal programma op voor tankbewaking en regelnaleving met behulp van webgebaseerde technologie.

Fusecon implementeerd een brandstofbeheersysteem dat gebruik maakt van Gilbarco AFS-technologie voor tankstations die meer dan 1000 voertuigen en lichte voertuigen bedienen, plus hulpapparatuur voor bedrijven in de lokale mijnbouw, olie en bouwsector. Deze succesvolle implementatie leverde de onderneming een meerjarig servicecontract op

Fusecon krijgt een contract voor de vervanging van ondergrondse opslagtanks voor grote brandstofleveranciers en meerjarige contracten voor service en onderhoud van winkels en fuel terminals. Fusecon levert ook Gorman-Rupp pompen en tankstationbeheerprogramma’s aan grote mijnbouw en oliemaatschappijen.

Kwalificaties

Fusecon heeft een breed scala aan professionals en technische vaardigheden in huis om kwaliteitsservices en betrouwbaarheid te garanderen.
Ons management bestaat uit professionele bedrijfsmanagers, mechanische, civiele en mijnbouwingenieurs.
Ons technische staf heeft uitgebreide ervaring in de installatie, onderhoud en reparatie van aardolie en mijnbouwapparatuur.

Fabrieks en distributeursovereenkomsten

De zakelijke relaties die Fusecon onderhoud geeft ons toegang tot een breed scala aan lokale vertegenwoordigingen van grote fabrikanten van industriële apparatuur zoals Gilbarco Veeder-Root, Gasboy, Gorman-Rupp, NOV (National Oilwell Varco), Franklin Fueling Systems en meest recentelijk Fluke Instruments. In al deze gevallen hebben we regionale distributeursovereenkomsten waardoor we toegang hebben tot regelmatige trainingsprogramma’s en productgaranties kunnen verwerken. Het voorgaande is een vereiste om de productbetrouwbaarheid en een up-to-date certificering van onze technici op jaarbasis te garanderen.

Aansluiting en certificeringen

• ISO 9001-2015 gecertificeerd
• Lid Petroleum Equipment Institute (1999)

Verkoopprincipes van het bedrijf

book

Kennis

Fusecon is trots op haar bedrijf dat gedreven wordt door technische oplossingen en we streven ernaar om de beste te zijn in wat we doen. We raden onze klanten dan ook aan om technologie te gebruiken om superieure dienstverlening in hun eigen organisatie mogelijk te maken.

Supply chain beheer

We stellen ons getalenteerde team in staat om eigen initiatief te tonen en te doen wat correct is. Dankzij onze winkel en ons strategisch gelegen magazijn kan Fusecon apparatuur verkopen en reserveonderdelen in voorraad hebben voor alle producten die we verkopen en onderhouden.

compare_arrows
streetview

Beurzen

Innovatie is alles voor ons, van producten tot processen. Fusecon neemt deel aan en organiseerd jaarlijkse beurzen met de productlijnen die we verhandelen; dit stelt consumenten en leveranciers in staat om rechtstreeks op elkaar in te spelen en productlijnen te presenteren.

“Go-to” klanten initiatief

We streven ernaar de gemeenschap waarin we werken te helpen en te verbeteren en zijn bezorgd over het milieu. Onze verkoopinitiatieven bieden milieuvriendelijke oplossingen, waaronder productpresentaties, advies, proefperiodes en beoordelingen van klantbehoeften. Wij zijn van mening dat deze investering duurzame klantrelaties bevorderd

ev_station
build

Service!

We zijn gepassioneerd over onze mensen, producten, merken en leveren daardoor superieure diensten aan onze klanten. Fusecon garandeerd pre en after sales service voor alle producten die we verkopen en garandeerd alle werk 100%.